A Jobbik XVIII. kerületi Ifjúsági Tagozata is csatlakozott az országosan meghirdetett “Tiszta szívvel” programhoz. E program keretében rászoruló családok és intézmények megajándékozását tűzték ki célul a fiatalok. A mi ifjaink választása a Gyöngyvirág Szociális Szolgálatra esett.

Gyongyvirag2014dec02

Kertész Krisztián, a XVIII. kerületi Ifjúsági Tagozat elnöke és Makai Tibor önkormányzati képviselő meghitt, örömteli körülmények között adta át a szeretettel összekészített ajándékcsomagokat. Tudjuk, hogy ezzel sajnos nem oldhatjuk meg az intézmény és kis lakóinak gondjait, de legalább rövid időre mosolyt csalhattunk arcukra. 

Gyongyvirag2014dec07

A fiatal gondozottak leckét adtak számunkra, hogy mennyire lehet örülni apróságoknak is, ha azokat tiszta szívvel adják és fogadják.

Gyongyvirag2014dec12

A helyszínen megtettük, de ezúton is áldott karácsonyt kívánunk az intézmény gondozottjainak, munkatársainak és családjaiknak. Az itt – Tímárné Penczi Ildikó vezetésével – végzett felelősségteljes, áldozatos munkához további sok sikert és örömet és kitartást kívánunk!

Képgaléria ide kattintva érhető el 

Jobbik XVIII. kerületi szervezete és Ifjúsági Tagozata