Idén májusban Tarlós István támogatását nyilvánította ki a klímaváltozás elleni küzdelem iránt, melyet később a Fővárosi Közgyűlés is megerősített. A globális felmelegedéshez képest azonban ma egy sokkal égetőbb probléma fenyegeti Magyarországot és benne Budapestet: a bennünket elözönlő migránsáradat.

A Dublin III. rendelet értelmében az Európai Unióban elsőként Magyarországon regisztrált népvándorlókat hozzánk küldhetik vissza Nyugat-Európából. Amennyiben a korábban már nyugatra távozott migránsokat is hazánkba küldik, annak beláthatatlan következményei lesznek. Alaposan feltételezhető, hogy az eddigiekhez hasonlóan a magyar főváros hatványozottan szenvedné el a kellemetlenségeket.

keleti7

Alfahír Fotó: Beli Balázs

Budapest nem lehet menekülttábor! Éppen ezért arra kérem Tarlós Istvánt, hogy álljon ki a Jobbik kezdeményezése, a Dublin III. rendelet magyar részről történő felfüggesztése mellett, hiszen a budapestiek érdekével ellentétes az, hogy tovább, akár a jelenlegi többszörösére duzzadjon a már most is kezelhetetlen mennyiségű bevándorlótömeg.

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője

jobbik.hujobbik18.hu