Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata által szervezett Szeptemberi Kóstolón sokadik alkalommal bizonyítottuk, hogy a gasztronómia területén is a Jobbak közé tartozunk. Idén a Bogrács kategóriában remekeltünk, második helyen végzett ételünk: Erdeigombás nyúlpaprikás tojásos nokedlivel.
 

a Főzőverseny zsűrielnöke: Kovács Lázár – Lázár chef

Az idei Szeptemberi Kóstolón is egész nap vártuk szimpatizánsainkat és az érdeklődőket Hazai Pálya és Barikád újságokkal. A kicsiknek lufival kedveskedtünk.
Gyermekek és felnőttek egyaránt kirakhatták a Történelmi Magyarországot kirakósból, amiért egy nagyon szép emléklapot kaphattak.

Természetesen a főzőversenyen is megmérettettük magunkat. A rókagombás nyúlpaprikás tojásos nokedlivel hihetetlenül finom lett, ami a zsűri tetszését is elnyerte. A sok-sok nevező közül csapatunk a második helyen végzett. Köszönet a sokadik eredményes főzéséért házi szakácsunknak, Dórának, és a tűzmesterünknek, Makai Tibornak!

szeptemberi-kostolo-2016000-masolat

Lehetőségünk volt arra, hogy szimpatizánsainkat is meghívjuk egy ebédre, így jó társaságban, vidáman telt a napunk. Még a rendkívüli mennyiségű poloska sem tántorított el minket attól, hogy az egész napot együtt töltsük.

Képgaléria ide kattintva érhető el.

Jobbik XVIII. kerületi szervezete