A Jobbik 18. kerületi szervezete újabb sikeres akciót mondhat magáénak Pestszentlőrinc-Pestszentimrén, a kultúra területén.

Alapszervezetünk nyomására az önkormányzat illetékes vezetője jobb(ik) belátásra jutott, és megértette, hogy a Lovasíjász című dokumentumfilm egy olyan alkotás amit minden magyar gyermeknek és felnőttnek látnia kell. Ezért, a Jobbik szavát meghallva javaslatunknak megfelelően úgy döntött, hogy ingyenesen levetítik a filmet 2016. október 7-én 18 órai kezdettel a jól ismert és népszerű PIK-ben. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a befogadóképesség korlátozottsága miatt regisztrálni kell a közösségi ház honlapján. http://pikhaz.hu/


A videó 2016.08.15-i képviselő-testületi ülésen készült.

Aki nagyon szeretné megnézni a filmet, de a betelt létszám miatt 7-én ezt nem teheti meg, annak is van még reménye. Ugyan még nem ellenőrzött a hír, de értesüléseink szerint nagyszámú túljelentkezés esetén akár többszöri ingyenes vetítés is lehet. Feltétlen érdemes ezt a “nagyvonalú” lehetőséget kihasználni, mert a film meghatározó élményt nyújtva mutatja be egy igaz magyar ember, Kassai Lajos lovasíjász egyedülálló művét, eszmeiségét.

Önkormányzatunk vezetésének köszönjük és a nézőknek tartalmas, katarzissal járó élményt kívánunk!

Jobbik XVIII. kerületi szervezete

Kapcsolódó cikk:
http://jobbik18.hu/napirend-elotti-felszolalas-a-kultura-es-annak-terjesztese-muvelese-kinek-a-joga-videoval/

http://alfahir.hu/fideszes_tempo_nem_tudtak_megakadalyozni_igy_inkabb_egy_hettel_korabban_levetitik_ok_a_lovasijaszt
Teljes felszólalás viszontválaszokkal:
https://www.youtube.com/watch?v=gLVO3ihhiwE&feature=youtu.be

a-lovasijasz-plakat-betiltva_au_jo_k