November 20-án, pénteken, a rendszeressé vált Aktív Szimpatizánsok Találkozója (ASZTAL) soron következő rendezvényét tartottuk meg, ahol a meghívott vendégünk ezúttal Novák Előd országgyűlési képviselőnk, a Jobbik alelnöke volt.

Asztal18 - Novák Előd

Őszinte, baráti, ám komoly hangulatú megbeszélése, elemzése folyt közös dolgainknak. Természetesen kikerülhetetlen témaként szóba került az európai migrációs válság, melynek súlyosságáért valódi felelősként a liberális politikát folytató elvakult nagyhatalmakat tartjuk. Kihasználva Novák Előd jelenlétét, a “néppártosodással” kapcsolatos kérdések is felmerültek, amelyekre tisztázó, a Jobbik e téren való felfogását világossá tevő válaszok hangzottak el. Ezek lényege: konszolidáltabb hangvétel az esetek többségében, de változatlanul radikális programmal, de szó esett a tobzódó korrupcióval szembeni harcról is.

Asztal18 - Novák Előd_3

Mivel kerületi szervezet vagyunk, természetesen terítékre került városunk közélete és gondjai is. Ötleteket beszéltünk meg arra vonatkozólag, hogy a 2018-s választások megnyerése érdekében kinek mely területen, milyen feladatot kell elvégeznie. Szóba került az idősebbek, a fiatalok és az értelmiség még nagyobb számban való megnyerése a Jobbik politikájának támogatására kerületi szinten is. Megerősítést nyert az eddigi gyakorlat, ami a minél közvetlenebb, személyes kapcsolatot jelenti a helyi polgárokkal. Ezt annyival egészítenénk ki, hogy rendszeres, körzetekre kiterjedő közvélemény kutatásokat végeznénk a rendelkezésünkre álló eszközök és módszerek segítségével.

Asztal18 - Novák Előd_2

A kerület régóta fennálló és újabb gondjai is bőven szóba került, ilyen például az egészségügy, a lakásépítés, a szemere-telepi P+R parkoló közlekedést javító létesítése, a közbiztonság, a csapadékvíz elvezetésének megoldatlansága. Sok olyan téma amelyekre a Jobbik kerületi programja megoldásokat kínál és ha lehetőséget kap meg is valósít.

Asztal18 - Novák Előd_4

A “több szem többet lát” és akár az építő jellegű viták szükségessége jegyében várunk minden tenni akaró idősebb, vagy fiatalabb polgárt, hogy munkálkodásunk céljai a gondolatok és igények megismerésének segítségével minél közelebb kerüljön a közösség jogos elvárásaihoz.

Kérünk mindenkit, figyeljék közleményeinket, felhívásainkat és jöjjenek el hozzánk. Beszéljük meg, hogy mit is akarunk és mi módon, tágabb és szűkebb hazánkban!

Adjon az Isten szebb jövőt!

Jobbik XVIII. kerületi szervezet