Makai Tibor 2014_k_9

Elmaradt, idén nincs uborkaszezon a politika világában, így aztán töprengeni való is akad bőven. Csak röviden, szinte kapásból néhány elgondolkodtató téma.

Emlékszik még valaki a Kovács Béla jobbikos EU-parlamenti képviselőt megtámadó kémvádakra? Tudják, arról a képviselőről beszélek, aki az EU parlament megbízásából tárgyalt az oroszokkal. Sokszor, sokat és nem eredménytelenül, hazánk érdekében is. Ezzel szemben egy titkos szervezet találkozóira olyan emberek járnak, akik kormányzati tényezők voltak, vagy éppen hivatalban lévő miniszterek. Csak néhány közülük: Bokros Lajos (volt pénzügy miniszter), Bajnai Gordon (volt gazdasági miniszter, majd miniszterelnök) Martonyi János (a találkozás idején éppen hivatalban lévő külügyminiszter). Na már most, ezek az urak széleskörű információkkal rendelkeznek Magyarország belső ügyeit illetően. Akkor hogy lehetséges úgy részt venniük, civil titkos találkozásokon, hogy nem számolnak be az ott elhangzottakról, mert titoktartást fogadtak. Melyik esküjük az érvényes? Egyáltalán érvényes valamelyik is? Ebben az esetben nem merül fel a hazaárulás, kémkedés gyanúja? Ha nem mondtam volna még, a szóban forgó titkos társaság a hírhedt Bilderberg-csoport. Állítólag Kovács Béla nyomában, mint a vadászkutyák, úgy loholt az elhárítás. Gyengécske feladat volt ez fiuk, azt derítsétek ki, hogy mi folyik például a Bilderberg-csoport találkozóin!
Ha meritek!

Más.
Napokig tartó Budapest Pride (nem PC megfogalmazásban: buzifelvonulás) volt fővárosunkban. Nem kevés furcsaságot tapasztalok ez ügyben is!
A család szentségének hangoztatása egyrészről, ugyanezt megcsúfoló, gusztustalan, vonagló felvonulást engedélyező sőt, támogató rendelkezést másrészről. Jó érzésű emberek ellentüntetése viszont első blikkre betiltva, amit a bíróság később felülbírál. Keresztény papi ruhába öltözött szerencsétlen, feszületet dörzsölget az ágyékához egy felvonuló kamion platóján, de látott-e már valaki olyat, hogy ezek a szélsőséges, deviáns alakok, zsidó rabinak öltözve, menórával tették volna ugyanezt? Pedig, a zsidó vallási törvények a homoszekszualitást megkövezéssel rendelik büntetni, míg a keresztény egyházak eltűrik. Most Horthy Miklós képmását festették át beteges, megalázó módon. Vitéz nagybányai Horthy Miklós Magyarország kormányzója volt. Nem is akármilyen, bárki mondjon is bármit rá. De mint magyar kormányzót, ilyen formában ábrázolni, szerintem nemzetgyalázás. Nem tudom, egy fülkeforradalmárnak jelent-e ez valamit?

Megint más.
Állítólag emberekről fényképet készíteni utcán, nyilvános helyen nem szabad! De az új FTC stadion beléptető rendszerét üzemeltető gazdasági társaság képmást, véna lenyomatot, íriszképet is nyilvántarthat a szokásos egyéb személyi adatok mellett. Nem tudom, normális itt még valaki?!

Még egy utolsó hír, bár lenne még sok.
Emlékszünk, Pintér miniszter nem régen jelentette a miniszterelnöknek, hogy “rend van az országban”! Úgy látszik Orbán Viktor nem vette ezt mindjárt készpénznek, és előbb utánanézett. A napokban jelentette ki, hogy valóban, most már ő is meggyőződött a fenti állítás igazáról. Én és gondolom velem együtt sokan mások is csak azon töprengünk, hogy ha a fentieket figyelembe vesszük, és hozzáadjuk a naponta akár többször is megtörténő gyilkosságokat, rablások, betörések tömeges elkövetését, akkor vajon országunk felelős vezetőinek milyen elgondolásaik, felfogásuk lehet a “rendről”?

Adjon az Isten szebb jövőt!

Makai Tibor, alelnök
Jobbik XVIII. kerületi szervezete