Újabb aljas támadás függetlenségünk ellen

Kovács Bélát, a Jobbik Európai parlamenti képviselőjét kémkedéssel gyanúsítja a Fidesz ügyészsége, a cionista amerikai kormányzat nyomására. A fő vádpont, hogy Kovács Béla túl sokszor tárgyal az oroszokkal, ráadásul Moszkvában is! Miközben köztudomású, hogy az EU Ipari, Kutatási és Energiaügyi Bizottságának tagja, az európai és az orosz parlament közötti energetikai munkacsoport európai társelnöke. Hát ki a csudával tárgyalna, ha nem az oroszokkal?!

Makai Tibor 2014_k_3

A Fidesz az MSZP-vel összefogva, a részeges Szanyi kapitánnyal az élen, teljesíti az USA parancsát, mégpedig ízig-vérig bolsevik módon. Ugyanaz az USA vádol egy magyar politikust kémkedéssel, amelyik az egész világot lehallgatja, mindegy hogy szövetségese-e, vagy sem, mindegy, hogy egy WC-s néniről, egy üzletemberről, vagy akár Angela Merkelről van szó.

Azon töprengek, vajon csak nem a küszöbön lévő EP-választások miatt történik ez pont most? Talán még közrejátszhat az USA ukrajnai banditizmusa is?
Azon is töprengek, vajon ezek után, a felnyílt szemű magyar választók ugyan kikre szavaznak május 25-én?

A magam részéről arra kérek minden olyan magyar embert, aki az országgyűlési választásokon a Jobbikra szavazott, május 25-én is
tegye ezt, és hozzon magával annyi jó magyar embert, amennyit csak tud.

Tájékozódás elősegítésére javaslom még a Jobbik “Nemzetek Európája” című programját, ami ide kattintva érhető el.

Adjon az Isten szebb jövőt!

Makai Tibor