Egy jó ideje azon töprengek, furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy tisztességes magyar emberek, akik valamilyen okból kifolyólag Fidesz szavazók, mit szólnak hozzá, mivel magyarázzák a következőket?

Makai Tibor 2014_k_2

– A Fidesz még mindig a multikat támogatja, nem a magyar vállalkozásokat. (Csaknem 50 féle adó sújtja őket, hihetetlen adminisztrációs terhek mellett)

– A nyugdíjvagyont állítólag államadósság csökkentésre költötték, de az mégsem csökkent sőt, növekedett!

– Minden adót amit a multikra, bankokra kivetettek, azt a nép fizeti meg maradéktalanul. (Plusz megkaptuk a gépjármű felelősségbiztosítás 30%-os adóját)

– 500 ezer hazánkfia hagyta el az országot gazdasági menekültként. (Ugyan kimutathatóan a devizahitelek és megélhetési gondok miatt, de Orbán szerint “kalandvágyból”).

– Még mindig százezrek retteghetnek a kilakoltatás rémétől a devizahiteleik bedőlése, kifizethetetlensége miatt. (Gazdasági, pénzügyi bűncselekmény történt, amit elősegített 2001 végén, a Fidesz többség által elfogadott törvény, mely lehetőséget adott a bankok egyoldalú szerződésmódosítására).

– A magyar föld tulajdonlását, használatát, kizárólag magyar emberek számára, nem helyezte alkotmányos védelem alá. Annak ellenére, hogy a Jobbik ez ügyben is elment a parlamenti lehetőségek végső határáig. (Az EU még ezt az álságos törvényt is készül megtámadni, miközben folyik a földmutyi).

– Magyar katonák gyarmatosító, cionista érdekeket szolgálnak külföldön.

– A nyíltan cionista HIT gyülekezetét a történelmi egyházak rangjára emelték. (A “kereszténydemokrata” vezér a HIT gyülis szektavezérrel kvaterkázik!)

– A szcientológusok egyre nagyobb teret nyernek az oktatásban, üzleti életben és a tudomány köreiben is.

– A nyilvánvalóan hazugságra, téveszmékre épülő finnugor elmélet van támogatva még mindig. (Miközben Kőrösi Csoma Sándor hagyatéka feldolgozatlanul hever a Magyartalanító Tudományos Akadémia pincéjében).

– Végül, a Kárpát haza nagy szégyenére tömeges az elszegényedés, a nyomor. Ugyanakkor nagyon kevesek hihetetlen nagyságú vagyonokra tettek szert, megmagyarázhatatlan módon.

Folytathatnám, de hagyok az olvasóknak is töprengeni valót. Április 6-ig van még egy kis idő. Akkor lesz, valóságos választási lehetőség! Én az igazságosság jegyében azt mondom: győzzön a j(J)obbik.

MAKAI_FACEBOOK_2

Makai Tibor, képviselőjelölt