Nagy megtiszteltetés érte a XVIII. kerületi Jobbik alapszervezetét, amikor Dr. Ángyán József úr elfogadta a meghívásunkat és február 5-én előadást tartott az irodánkban.

DSC_0930 masolat

Természetesen a téma – mint az előadás címéből „Akié a föld, azé az ország” is kiderül: – a föld volt, ami megmaradásunk alapja. Mindannyian sejtettük, hogy nem tisztességes dolog, amit a kormány művel az állami földek eladásával, ezúttal erről meggyőződhettünk egy olyan ember szavai által, aki teljesen tisztában van az Orbán kormány „vidékfejlesztési” tevékenységével. 


XVIII. kerületi Nemzeti Estek – Dr. Ángyán József 2016.02.05. – 1. rész

Ma Magyarországon államilag támogatott földspekuláció, intézményesített földrablás zajlik. Kritikán aluli alacsony áron (Ausztriában tízszer annyiba kerül a föld, mint itthon) elkótyavetyélik nemzeti vagyonunkat. A kommunikációjukkal ellentétben a földpiacon a gazdálkodó családok nem rúghatnak labdába, mert a Fidesz érdekeltségi körébe tartozó oligarchák rendelkeznek akkora tőkével, hogy az árveréseket képesek legyenek megnyerni. Természetesen ha a tulajdonos nem műveli a területet, akkor is olyan agrártámogatásban részesül, amiből kiválóan meg lehet gazdagodni.


XVIII. kerületi Nemzeti Estek – Dr. Ángyán József 2016.02.05. – 2. rész

Közös nemzeti vagyonunkat a szocialisták és a jelenlegi kormánypárt szétlopta (privatizálta). A húsz éves elidegenítési tiltás sem garancia. A kormányhatározatok egyik nap megjelennek a közlönyben, öt nap múlva már az érdekeiknek inkább megfelelő módosított határozatot olvashatjuk. A néppárti kormánynak mára már köze sincs a nép érdekéhez.

Megkönnyebbüléssel hallottuk a Professzor úrtól, hogy van visszaút.

DSC_0955 masolat

Csak egy valódi, magyar nemzetben gondolkodó, nemzeti értékeinket mindenkor szem előtt tartó, a magyar Szent Korona tulajdonát képező föld megvédéséért a végsőkig kitartó kormány kell, hogy kezébe vegye az irányítást. Ébredjünk fel!

Ha a parazita túlszívja a gazdaállatot, ő maga is belepusztul” (Bogár László)


Hír tv tudosítása itt nézhető meg.

Képgaléria ide kattintva érhető el

Jobbik XVIII. kerület