A BKK összesen 120 vezető beosztású munkavállalóját üdülteti éppen a balatonszemesi OTP Hotelben vezetői készségfejlesztés címen, miközben folyamatosan arról hallunk, hogy válságos helyzetben van és alulfinanszírozott a fővárosi közösségi közlekedés. Vajon miért kell a balatonszemesi OTP Hotel részére komoly összegeket kifizetni, miközben a balatonfenyvesi BKV-üdülő üresen és kihasználatlanul áll?

SAMSUNG

fotó: jobbik.hu

Az OTP Hotel kiválasztása külön érdekes annak tükrében, hogy a Fővárosi Közgyűlésben a Fidesz az MSZP-vel karöltve egy hónappal ezelőtt foggal-körömmel ragaszkodott az OTP-hez mint hitelkeretet és számlavezetést nyújtó szolgáltatóhoz. Tették ezt a XX. század leszerepelt pártjai azon jobbikos javaslat ellenére, melyben felvetettem, hogy érdemes lenne valódi verseny keretében, a legnagyobb nyilvánosság mellett azt a banki szereplőt kiválasztani, amelyik a legkedvezőbb feltételeket nyújtja a főváros számára.

Amikor Budapestet a Jobbik fogja vezetni, mindenütt a takarékos és hatékony gazdálkodás elveit fogja követni, és ezt követeli majd meg az önkormányzat cégeitől is.

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője

jobbik.hu – jobbik18.hu