2014. március 29-én szombaton – immár ötödik alkalommal – a megszokott helyen megtartottuk étel- és ruhaosztási akciónkat. Ezúttal 5 üstben készült a babgulyás, amely természetesen az utolsó cseppig elfogyott. Több száz zsák ruhát bíztak ránk szimpatizánsaink, melyet a rászorulók nagy örömmel fogadtak. Rengeteg gyerekholmit, játékot, mesekönyvet is oszthattunk, ami a kicsiknek jelentett boldogságot.

P1180426

A nagy sátorban, amely teljesen megtelt érdeklődőkkel,Volner János országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke tartott lakossági fórumot, és az ezután elhangzott kérdésekre mindenki választ kapott.   Makai Tibor képviselőjelöltünk tájékoztatta a jelenlévőket arról, hogy a Jobbik országos választási programja kerületünk problémáira is kínál megoldásokat.

DSC05555 másolat

A rendezvény kampány-jellege ezzel véget ért, és az étel elkészültével már hosszú sorokban várták a megszokott jó ízeket a gyengén teljesítő Magyarország “áldozatai”.

DSC05577 másolat

P1180540 másolat

Összeszorult szívvel néztük a sok éhes embert, akik az ebéd után jóllakottan, hálásan köszönték meg a munkánkat. További képek a facebook oldalunkon, ide kattintva érhetőek el. Összefoglaló videó:

 Jobbik XVIII. kerületi szervezete

Korábbi étel- és ruhaosztásaink:
(4.)

(3.)

(2.)

(1.)