Facebook bejegyzés

“Legelőször is köszönöm, köszönjük azoknak a MAGYAR testvéreinknek, akik időt fáradtságot nem sajnálva tevőlegesen részt vettek a kampányban. Azoknak, akik aktivistaként, szavazatszámlálóként, Jobbik tagként, vagy szimpatizánsként minden tőlük telhetőt megtettek a politikailag sikeresnek elkönyvelhető eredményért. Köszönjük azoknak is, akik minden ellenpropaganda ellenére elmentek szavazni és a Jobbikra húzták be a keresztet. Tiszteletem jeléül meghajtom fejemet előttük, értük akár az életemet is odaadom, ha kell!

Makai Tibor 2014_k_2És most jön a DE! A szomorú tény az, hogy azon szavazóknak, akik az országgyűlési választásokon a Jobbikra adták a szavazatukat, azoknak csak a töredékük ment el, egyáltalán szavazni, az EU választás alkalmával! Ez számomra érthetetlen. Hallom én a megállapításokat, hogy az európai átlag is csekély érdeklődést mutat és kicsi az EU választásokon való részvételi hajlandóság. Csakhogy, aki magyar, vagy annak tartja magát, méghozzá “jobbikosnak”, az nem lehet átlagos európai! Egy magát magyar hazafinak tartó embertől nem elfogadható semmilyen kifogás, ha valamit nem tesz meg a hazájáért. Ha az sem várható el tőle, hogy negyedórára felemelje a fenekét és “gyötrelmes kínok” között elmenjen szavazni a számára elfogadott elvekre és közösségre, akkor mire számíthatunk, ha valami igazán komoly feladat elé állít a haza védelmének szüksége?

Ez az írás a személyes véleményemet tartalmazza. Különösen ami a következőket illeti. Azok, akik más pártoktól csak azért törleszkednek a Jobbikhoz időlegesen, mert valami sérelem érte őket, de ha személyes gondjuk megoldódik, már nem is foglalkoznak eszméinkkel, céljainkkal, azok kíméljenek meg a puszta közeledésüktől is! Ezek után, ha valaki nekem azt állítja, hogy ő Jobbik szimpatizáns sőt, Jobbik tag akar lenni, ahhoz az első kérdésem az lesz, hogy  milyen és mekkora áldozatot ajánl fel ezért a közösségért amelyet Magyarországnak, azaz Kárpátmedencének nevezünk. A második kérdés az, hogy most, vagy rögtön? Sokan nem érzékelik, mert kábítják, altatják őket cionista, komprádor uralkodó erők, de HAZÁNK VÉGVESZÉLYBEN VAN!

E végveszély elleni harcban legkevésbé a fülke- és fotelforradalmárokra van szükség.

Igen, adjon az Isten szebb jövőt, de ez csak annak adatik meg, aki tesz is érte!”

Makai Tibor, alelnök
Jobbik XVIII. kerület